Anmeldelser

Anmeldelser efter besøg hos Fo2art

Dette har andre sagt efter deres besøg i fo2arts studie.

Vil du gerne skrive din erfaring med fotografering hos mig, så send en besked via formularen.

“Vi startede med at komme hos fo2art da vi fik vores søn tilbage i februar 2015, hvor vi bestilte pakken med 12 måneds billeder, da vi kom første gang blev vi taget så godt imod og vi fik tid til at skifte tøj på vores baby flere gange for at få alle de billeder vi gerne ville have, og når vores lille baby blev sulten var der tid til at han kunne få noget at spise, vi havde ikke travlt. vi var så glade da vi tog derfra fordi der virkelig blev lyttet til barnet og det ikke bare var noget der skulle overstås. Vi forsatte med at komme alle de 12 måneder og efterfølgende kommer vi 1 gang hvert år, vi er simpelthen så glade for at komme hos fo2art, de er så professionelle, rolige, hyggelige, imødekommende og man tager altid derfra med den dejligste følelse i kroppen og med de fedeste, flotteste, smukkeste billeder. Vi giver de allerbedste og varmeste anbefalinger til fo2art og vi glæder os allerede til at vi skal derud igen om 1 år 🙂 <3”

Camilla Pedersen

“Fantastisk god oplevelse, hvor min lille datter var i centrum og i trygge hænder. Jeg er 100 % tilfreds med de MANGE gode billeder, jeg har fået tilsendt. Vi kommer helt sikkert tilbage! Dygtig fotograf, som jeg varmt kan anbefale til andre!”

Veronika Rye Larsen

“Fantastisk fotograf. Helt perfekt til babyer. Formål at få smilet frem i de små, som foregår helt på deres præmisser. Kan klart anbefales. . Og så er han bare mega dygtig 🙂”

Nina Liv Olesen

“Nu har vi været ved Fo2art 3 gange med vores børn, og vi har været lige begejstret hver gang vi har modtaget billederne. Det er virkelig nogle gode professionelle billeder ! Udover det er de også rigtig flinke og god til at tackle de små 🙂”

Steffie Gade

“Så lækre billeder vi fik taget af vores dejlige lille familie, tusind tak for de gode billeder.
Kan varmt anbefales.”

Birgitte Faurby

“Vi havde en fantastisk bryllupsdag, hvor i var en del af vi fik en dejlig oplevelse med at få taget vores billeder. Lige fra vores første besøg var vi afslappede omkring de valg vi havde taget om hvor vi ønskede fotograferingen skulle foregå. Vi har lige afhentet vores billeder og set dem igennem igen, det er så personlige billeder af OS og vores hjem at vi bliver rørte af og kigge dem igennem. I har været fantastiske til at fange vores personlighed i de billeder der er taget. Glæder mig til vi skal have lavet vores fotomappe som skal vises til familie/venner mange gange. Tak for nogle fantastiske billeder som for evigt vil være et minde om vores uforglemmelige bryllupsdag. Varme anbefalinger fra os.”

Lene Høgh Jensen

“Vi fik taget nogle helt fantastiske billeder af vores søn sidste år, til julekort og til gaver og vi har booket fo2art til vores bryllup til sommer”

Mette Hamborg Schrøder

“Det var virkelig en fantastisk oplevelse at få taget New Born billeder af vores Malte ☺ der var tid til det hele og alt foregik på Maltes præmisser og i den bedste stemning – kan bestemt anbefale det til andre ☺ vi glæder os så meget til at se resultatet og til at komme igen”

Sandra Dahl Kjærgaard

“På trods af to nærmest umulige unger, formåede Fo2art at give mig nogle fantastiske billeder af min børn. Tusind tak!”

Vibeke Pallisgaard Pedersen

“Man er altid i gode hænder. Der er tid til at børnene vænner sig til at være der. Tålmodighed. ALTID gode billeder”

Iben Thorgaard Jensen

Kontakt mig i dag

Har du brug en fotograf? Så kontakt mig i dag på telefon (+45) 60 60 43 84 eller mail fo2art@fo2art.dk.

Du kan også udfylde formularen her og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig