Gravid

Fo2art – din kreative fotograf

Lad Fo2art være din gravid fotograf gennem graviditet, enten step by step, eller når maven er på sit højeste, omkring uge 32-36.

Den kommende far og evt. søskende er også velkomne til at deltage. Ligeledes er der mulighed for lån af smukke special syede kjoler til gravide.

Jeg er professionel og erfaren gravid fotograf, så du kan føle dig helt tryg, ved at lade mig tage dine gravid billeder. Fotograferingen af maven foregår i et stille og roligt tempo, og afslappet atmosfære, så du får de bedste billeder, med de mest naturlige udtryk.

Som gravid fotograf, er jeg altid lydhør overfor Jeres ideer og input til billederne, ligeledes har jeg også masser ef ideer og forslag dertil.
Der er mulighed for studie eller on location fotografering, hvilket aftales på forhånd.
I vælger selv Jeres billeder i online galleri efter redigering, hjemme hos jer selv i ro og mag.

Studiet ligger centralt i midtjylland, mellem Herning, Brande og Ikast.

Der er mulighed for flg. pakker:

Step by step, hvor du kommer 3 gange gennem graviditeten, så man følger mavens udvikling. Der vil være 3 stk. billedfiler med pr. gang efter eget valg i online galleri.
Pris kun 799,- pr. gang.

Mini session i studie, her får du 5 stk. billedfiler, efter eget valg i online galleri.
Ikke mulighed for location eller lån af kjoler. Man bruger eget tøj.
Pris kun 995,-

Alm. gravid session, her får du 10 stk. billedfiler efter eget valg i online galleri, og med mulighed for location eller studie fotografering, samt mulighed for lån af kjoler.
Pris kun 1595,-

Kontakt mig i dag

Har du brug en fotograf? Så kontakt mig i dag på telefon (+45) 60 60 43 84 eller mail fo2art@fo2art.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig