Om mig

Passionen for fotografiet

Passionen for fotografiet, er at skabe billeder der skiller sig ud fra mængden, og som opfylder dine ønsker. Går gerne efter det unikke, når dette er muligt. Som fotograf Ikast, Herning, Brande har jeg stort kendskab til lækre locations i området, som kan bruges til mange opgaver.

Lad mig høre om dine ønsker, så finder vi sammen, den helt rigtige løsning til dit foto.
Jeg fotograferer alt fra gravid, baby, børn, familie, konfirmation, drone, erhverv m.m, hvor minderne skal bevares.

Som fotograf Ikast, Herning, Brande og det meste af jylland, kommer kunderne fra nær og fjern, hvilket jo er super dejligt, uanset om de besøger studiet eller det er på en location billederne bliver taget.

Jeg har et nyt moderne studie, hvor der er masser af kreative muligheder, og et utal af baggrunde, at vælge imellem, så dit foto bliver personligt og unikt.

Ligeledes tager jeg gerne ud på locations, når dette kræves.
Jeg sætter en ære i at skabe nogle smukke minder af livets højdepunkter, som man ønsker at bevare og tage frem, igen og igen.

Hos Fo2Art skabes billeder med sjæl og personlighed, og der er altid god tid til den enkelte kunde, og på den måde tror jeg, man får de bedste resultater og de naturligste smil frem.

Kontakt mig i dag

Har du brug en fotograf? Så kontakt mig i dag på telefon (+45) 60 60 43 84 eller mail fo2art@fo2art.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig